Защо да изберете хипер инверторни климатици Mitsubishi?

Здраве

За да разберете колко ефективни са хипер инверторните климатици, помислете за консумацията на енергия на стандартен тостер. 1kW тостер ще изисква 1000W и 2kWh, за да работи два часа. Това се равнява на средна сметка от 1.15 лева на час. Хипер инверторните климатици, като гамата ZMXA от Mitsubishi Heavy Industries, могат да консумират до 60% по-малко енергия от стандартните климатици. Всъщност те са дори с 20% по-енергийно ефективни от стандартните инверторно задвижвани модули. 12 часа работа на Mitsubishi MHI 2/2.5 ще изразходва приблизително 4,8kWh.

Mitsubishi Heavy Industries

Фирмата собственик на търговската марка за хиперинверторни климатици е Mitsubishi Heavy Industries. Използвайки това търговско наименование, за да рекламират своите висококачествени климатични системи, те подчертават своята серия Diamond, SRK-ZMX, SRK-ZSX, серия FD и хиперинверторни климатици MHI-MHIX. Терминът „хиперинвертор“ се превърна в синоним на първокласни продукти и някои търговци на дребно започнаха да го използват, за да опишат собствените си продукти.

Хипер инверторните климатици са енергийно ефективни, което позволява на потребителите да се насладят на най-висок комфорт и енергийна ефективност, като същевременно спестяват най-много пари от сметките си за електричество. Разполагат и с интелигентни сензори, които постоянно следят температурата в помещението, както и външните температури. Това означава, че те автоматично изчисляват колко топлина или студ е необходимо, за да се поддържа комфорт в стаята. И най-хубавото е, че системите са тихи, така че могат да се използват дори през нощта, без да нарушават съня.

Високата ефективност на хиперинверторните климатици на Mitsubishi Heavy Industries позволява на потребителите да намалят консумацията на енергия и същевременно да спестят пари. Обектите на компанията издържат до 15 и повече години. Това е впечатляващо време за плащане на климатик, така че си струва да отделите време, за да сравните цените и характеристиките. С толкова много предимства скоро ще оцените защо са толкова популярни.

Гамата ZMXA на Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries разполага с широка гама от битови климатици, които покриват всички видове приложения от малки офиси до големи търговски обекти. Тези климатици имат много усъвършенствани функции, за да ви помогнат да се чувствате комфортно, и имат изключителен опит в ниските експлоатационни разходи. Те дори могат да поддържат умерена вътрешна температура, когато никой не използва стаята. Гамите жилищни климатици на Mitsubishi Heavy Industries се предлагат в модели с канали и стенен монтаж и са идеални за средни до големи пространства.

Този климатик предлага Wi-Fi свързаност като допълнителна функция, позволяваща на потребителите да управляват дистанционно своята среда чрез своето мобилно устройство или уеб базирано приложение. Тази технология позволява на потребителите да създават любими сценарии за околната среда и да персонализират настройките според предпочитанията си. Тази серия също така разполага с основни канални системи за зониране, които могат да управляват до четири отделни зони. В допълнение, тези устройства имат контроли MyAir, които подобряват енергийната ефективност и контроли Advantage Air за по-ниски експлоатационни разходи.

Здраве за цялото семейство
Add a comment