Какви са ползите от приема на Жен-Шен от NowFoods.bg

Ежедневно организмът ни се справя с какво ли не – нашествие на вируси и бактерии, неутрализиране на свободните радикали, усвояване на ценните вещества, които приемаме с храната и др. Неговата работа е невидима за нас, но това не значи, че не трябва да я подпомагаме. Било то с билки или хранителни добавки, правилната грижа само и единствено ще допринесе за това да сме в отлично здраве.

Запознайте се с доказаните ползи на Жен-Шен от now foods, който се предлага под формата на капсули. Купете онлайн и се уверете в полезното действие на тази билка. В магазин Now Foods ще откриете и още много други хранителни добавки, които са страхотен начин да отстраните конкретен здравословен проблем или да повишите имунитета си.

За какво е полезен жен шен

Жен Шен е познат на хората още от Древността. Тревистото растение е лечебно средство, което бива използвано за най-различни цели. То съдържа гинтонин и гинсенозиди, които са фотохимикали с изключително влияние върху човешкия организъм. Билката се използва най-вече в източната медицина, но аюрведическите средства се прилагат все повече и у нас. Жен Шен е полезен с много неща, но предимно със:

  • Свойствата си да подобрява имунната система;
  • Благотворния си ефект върху умствената дейност;
  • Мощните си антиоксидантни и противовъзпалителни свойства;
  • Способността си да понижава нивата на стрес, също както и да предотвратява умората;
  • Терапевтичните си качества и разкрасителните си ползи.

Можете да приемате Жен Шен и за да намалите високите нива на кръвна захар, също както и за да повишите тонуса си. Осигурете си ценната билка под формата на таблети от Now Foods и се уверете в полезните свойства на адаптогенната билка. 

Как се приема

Дозировката на Жен Шен зависи от вида добавка и конкретното здравословно състояния. AMERICAN GINSENG от Now се приема на таблетки от 1 до 3 пъти на ден. Това ще Ви осигури количеството полезни вещества, които продуктът съдържа. Капсулите са подходящи и за вегетарианци, което прави приложението им още по-широко. Наричана още и “коренът на младостта”, билката има и изразено тонизиращ ефект. 

Откъде да си го купя

Now Foods е магазин, който се определя като “отличен избор” за хората, които се надяват да открият добро решение на всеки един здравословен проблем, без то да е свързано с приема на препарати със силно химичен състав. Билковите добавки са все по-предпочитани, като тази тенденция се очертава да се запази още много дълго време. Поръчайте добавки AMERICAN GINSENG и се отнесете към здравето си отговорно. Насладете се на действието им благотворно.

Здраве за цялото семейство
Add a comment