Качествена козметика и малко стил за разкош!

Прочетете още веднъж заглавието. Да, това ви предлагаме от bgQueens. Не сме измислили топлата вода, нито имаме някаква кой знае каква иновативна идея, просто се придържаме към добре познати марки на всички дами. Разчупваме пазара с различни аксесоари, които грижовно подбираме и се стараем да ви впечатлим.

Всяка една дама държи на външния си вид – лакира си ноктите или ходи на маникюр, боядисва си косата или ходи на фризьор, купува си маски за лице всеки месец, и т.н. Можем да изброяваме, но никой няма да прочете толкова дълга статия.

Направо на въпроса – какво предлага bgQueens

  • Ние искаме да ви очароваме с козметика и аксесоари за коса.

На какво точно сме се спрели?

  • Предлагаме козметика за коса – MATRIX и Alfaparf за всички ценители на качеството. Както и различни аксесоари за коса – за всякакви прически и дължини.

За какво дамите се обръщат към нас?

  • Нашите клиенти ни търсят, когато искат разнообразие. Ние им помагаме с боята за коса, както и с официалната прическа, с аксесоари – както за спортен аутфит, така и за официален повод. Най-голямата ни гордост е – че някои от нашите аксесоари красят дамите в най-важният им ден – тяхната сватба или бал.

Как мислим да се развиваме?

  • С всеки изминал ден разширяваме своята гама от аксесоари и се допитваме до вас – коя е любимата ви марка козметика. Така се движим спрямо вашите желания и се надяваме някой ден да разберем – какво искат жените? 

От колко време сме на пазара и с какво можем да се похвалим?

  • Онлайн магазинът на bgQueens е на пазара от вече близо година. За този период ние сме изпратили хиляди пратки и можем да се похвалим с доволни клиенти, които пазаруват от нас редовно. Отговаряме на всички запитвания – бързо, точно и ясно. Предлагаме алтернативни варианти и изпращаме пратките си винаги до 24 часа.

В обобщение можем да кажем, че ние искаме да ви очароваме – с продуктите си, а и с отношението си. Държим да сме коректни и да предлагаме качество. Стремим се цените ни да са достъпни и смеем да твърдим, че са едни от най-ниските на българският пазар. Отворени сме към всякакви критики, мнения и предложения. И ви предизвикваме да разгледате сайта и да споделите вашите впечатления. Доверете ни се веднъж и ние ще гледаме да оправдаем вашите очаквания и да ви задържим като редовен клиент.

Здраве за цялото семейство
Add a comment