Лабораторна апаратура от Amex Lab

Здраве

Представяне на фирмата

Компанията Amex Lab е една от водещите в областта на предлагането на лабораторна апаратура и  оборудване в страната.
Предлага продукти на повече от 20 от най-известните производители, специализирани в изработката на апаратура и техника за болници и лечебни заведения.

Ако Вие сте партньор, който се нуждае от лабораторно оборудване, системи за медицинска диагностика, реагенти за молекулярна биология, лабораторни химикали и реактиви, химикали, тестове, китове, стъклария и епруветки, както и всякаква друга техника и консумативи за лаборатория, то тогава Amex Lab е на Ваше разположение.

Основни направления и дейност на компанията Amex Lab

Дейността на фирмата е концентрирана в основното направление, а именно внос, дистрибуция и сервиз на сертифицирано комплексно лабораторно оборудване, консумативи и реактиви в съответствие с изискванията за качество на Европейската общност.

Amex Lab се гордее с клиенти, с които години наред партнира в областта на:

  • Фармацевтична промишленост;
  • Молекулярна биология, генетика, биотехнологии, медицина;
  • Нефтопреработвателна индустрия;
  • Контрол на води и храни, околна среда;
  • Винопроизводство, пивоварство;
  • Млекопреработвателна и хранително-вкусова промишленост;
  • Козметика, парфюмерия;
  • Други.

Можете да заявите и насрочите среща с консултант на компанията, за да обсъдите бъдещо сътрудничество.

Можете да отправите също така и запитвания, касаещи набавянето на апаратура, било то за медицински центрове, било то за лаборатории, и да сключите договор, с което да стартира и процедура по набавянето й.

Фирмата предлага Ag тестове за грип и коронавирус, включително комбинирани, предназначени за назофаренгиален секрет, изцяло окомплектовани с флокиран тампон, епруветка и екстракционен буфер. Предлага и PCR апарати, Системи за електрофореза, Системи за гелдокументиране, както и общо лабораторно оборудване.

Ако търсите аналитична апаратура, апаратура за извършване на PCR тестове в реално време, както и много други уреди и апаратура от тази област, то можете да поръчате още днес.

Финални думи, касаещи закупуването и дистрибуцията на лабораторни материали и консумативи

Не лека е задачата, да снабдите лаборатория от А до Я. С компанията, за която Ви споменахме по-горе няколко пъти, вярваме, че това може да се превърне в лесно начинание. Важно е да обсъдите д представител нуждите, както и спецификата на лабораторията, нейното направление и в последствие ще получите изгодна оферта, оферта, съобразена с всички ваши желания и изисквания.

Едно трябва да отбележим, че Amex Lab е сред водещите компании, предоставящи специфично медицинско оборудване в България.

Не бива да пропускаме и това, че компанията предоставя продукти на доказано добри лидери в областта на медицината, което автоматично означава, че можете да набавите почти всякакъв тип апаратура, която Ви е необходима.

Вярно е, цените на някои от продуктите са доста високи, но както всички знаем, медицинската апаратура е скъпа, но устойчива във времето.

Можете да се свържете с представител от отдел „Продажби“, на телефон: +359 878 367 870.

Здраве за цялото семейство
Add a comment