Матрак Силвър Флекс на ТЕД

Здраве

Повечето хора дори не предполагат колко важен е изборът на подходящ матрак според техните изисквания и нужди. Когато се поръчва нов матрак е много важно освен вместване в бюджета, всеки потребител да определи от какво има нужда. Добре подбраният матрак е не само удобен за спане, той е и здравословен, защото се грижи за здравето ни. Може би ще се запитате как точно?

Когато матракът е подбран добре, той е изработен от точните материали с точната твърдост за нуждите на индивида, като анатомичните и ортопедични свойства са много ясно изразени. Така матракът поддържа правилната форма на тялото, дава необходимата опора в основните точки и се грижи за добрия и качествен сън, като всички тези фактори се отразяват повече от благоприятно на здравословното състояние.

Освен това когато материалите в един матрак са напълно безвредни и хипоалергенни, спящите на него не могат да развиват алергии и се чувстват много по-добре и свежи. Повечето хубави матраци имат специална обработка против развитието на акари, плесени и всякакви други вредни бактерии, които биха причинили здравословни вреди в дългосрочен план. Това също е фактор, за който може да се каже, че един матрак е здравословен.

Производителят зад известната марка Матраци Тед знае колко важни е един матрак да бъде здравословен и затова създаде моделът Силвър Флекс. Ядрото на матрака е от профилирана ейч ар пяна, която има свойството да придава отлична опора на тялото и да оказва масажиращ ефект, благоприятен за доброто кръвообращение и цялостно отпускане. Така след спане на този матрак тялото се чувства отпочинало и свежо, а неприятните болки и схващания отсъстват напълно.

За още по-голям комфорт в матрак Силвър Флекс е сложен и слой от мемори пяна, която е известна с това, че реагира на температурата на тялото и заема формата му, придавайки отлична опора и мекота.

Калъфът на матрака е от най-високо качество като е с втъкани сребърни нишки. Това гарантира силното антиалергенно свойство на модела и антибактериалното му действие. Така ще бъдете сигурни, че спите на един от най-здравословните матраци и нищо няма да наруши спокойния ви сън – нито бактерии, нито акари.

Матрак Силвър Флекс е един от най-добрите варианти между които всеки, който се интересува пряко от здравето си, трябва да избира. Защото понякога при пазаруване не всичко е пари и колкото и да ни се иска да влезем в определен бюджет, просто в някои случаи си струва да излезем от границите му, за да си осигурим нещо наистина качествено и много по-здравословно.

Здраве за цялото семейство
Add a comment