Озаряващ серум с витамин C

Здраве


Серум с витамин C може да звучи доста екзотично, но като добавим и наименованието “озаряващ серум”, тогава нещата придобиват наистина любопитни размери. Серумът с витамин C от biotrade е разработен като перфектната добавка към вашата ежедневна грижа за кожата.

Във вашия личен дневник, в графата грижа за кожата може да сте вписали почистване, трериране и хидратиране като задължителни, но е важно да обърнем поглед и към допълнителни продукти, които могат да направят чудеса за нашата кожа.

В частност, серумът с витамин C има множеството му предимства, за които трябва да научим повече

4 основни предимства на Pure Skin озаряващ серум с витамин C

Pure Skin серум с витамин C 15% помага да се изравни тена на кожата, като намалява появата на петна и оцветяването.

Той доказано стимулира производството на колаген, което помага на кожата да изглежда по-сияйна. Можете да постигнете равен тен без следа от петна по кожата независимо от сезона.

Серумът с витамин C е идеален за хора със суха кожа, тъй като подпомага задържането на влагата. Той прониква дълбоко в клетките и допълнително овлажнява кожата, като я предпазва от изсушаване и съответно от образуването на бръчки.

Витамин C е известен със свойството си да подсилва ефекта на слънцезащитата, а употребата на слънцезащитен продукт е важна стъпка при включването на активен продукт в рутината ни.

Каква е тайната формула на озаряващия серум с витамин C

Действието на витамин C отдавна е познато на медицината и козметичната индустрия, и не случайно не малко продукти се разработват с него като основна съставка. Освен че е антиоксидант с отлични качества, той се бори качествено с видимите признаци по кожата причинени от стрес, околната среда, начина на живот.

Новият Pure Skin озаряващ серум е с революционно стабилна форма на витамин С, която не се окислява и не дразни кожата.

Пептидите, които са част от активната му формула, подсилват въздействието на витамин C  и така създаватефекта, който продуктът има върху първите признаци на стареене.

Както всеки козметичен продукт, който създава очакване в потребителите и Pure Skin озаряващ серум трябва да се използва точно според описанието. По този начин ще си гарантирате максималния ефект и ще се възползвате от ползите, които описахме като най-разпознаваеми за серума.

Здраве за цялото семейство
Add a comment