Парфюм за хора, целящи да са център на вниманието

Хранене

Тези, които са свикнали да бъдат център на внимание, ще харесат ориенталски композиции с такива ярки и независими цветя като жасмин, иланг-иланг, които често допълват мускус, уд, тютюн и подправки. Това може да бъде ароматът Noorah, изграден върху дим от наргиле, фурми и ароматни смоли – не без причина ароматът е вдъхновен от тюркоаза, камъка на лидерите, решителните и независими хора. Подходяща е и композицията Zahira с подправки, иланг-иланг и смоли. Що се отнася до мъжките аромати, най-впечатляващите са Onekh и Garanat. Първите миризми на кожа и уд – смес за най-смелите и самоуверени. Парфюмерът е вдъхновен да създаде композицията от черния оникс, камък, който повишава бизнес нюха. Вторият аромат е ярка комбинация от роза и тамян, символизиращ нар, един от най-благородните камъни, талисман на любовта и приятелството.

Парфюмът Versace Crystal Noir е чудесно решеие за личности със силен характер, за хора, които на всяка цена искат да са в центъра на вниманието ,хора, които са „душата“ на компанията.

Няма как да не признаем, че един пафюм, ако не е в добра опаковка, някак не е цял парфюм, губи се цялостта…

80% от успеха са опаковката и външният вид на бутилката. Освен това ароматът е специален и рядък подарък. Елегантна женска бутилка под формата на гръко-римска амфора или величествена мъжка бутилка като символ на римски обелиск, украсена със скъпоценен камък – такъв подарък ще украси интериора, защото изглежда като произведение на изкуството.

Или пък плафон с формата на диамант, каквато до някаква степен е формата на Versace Crystal Noir, също говори за изящество, лукс, висока класа.

И така, парфюмът Versace Crystal Noir Eau De Parfum е изящен, богат и пищен парфюм за жени, който се отличава с изключително голяма трайност и магнетично излъчване. Създаден от Antoine Lie. Любопитно е да споменем, че жените, които го носят се усещат много секси, а мъжете около тях ги чувстват неотразимо женствени. Едно незабравимо ухание, от което винаги ще получавате още и още. Името на аромата може да се преведе като черен кристал и идеално приляга на изискания и изтънчен характер на парфюмния коктейл. Versace Crystal Noir EDP провокира чувствени и дръзки фантазии.

Здраве за цялото семейство
Add a comment