Тай Чи – уроци за начинаещи

Хранене

Тай Чи – уроци за начинаещи и напреднали

Търсите ли духовно съвършенство? Нещо различно, което да Ви спомогне да гледате на животът по различен начин?
Искате ли да опитате Тай Чи?
Към днешна дата се предлагат уроци за начинаещи, както и за напреднали в София и ако имате интерес, то можете да започнете да посещавате курсове по Тай Чи.

Предполагаме, че си задавате въпросът „Защо точно Тай Чи“? Ето и кратък отговор. Повечето от Вас не знаят, но изтичането на енергия в съвременния човек е твърде голямо! Енергийният глад, стресът, заседналата работа, колективното безсъзнание и много други фактори водят човек в състояние на външен и вътрешен дисбаланс! Оттук възниква „синдромът на хроничната умора“ и като следствие от болести и нещастия. Спокойно сърце, чувства, мисли, спокойно развито тяло и всичките му движения.Връщането към нашия произход, откриване и придобиване на вътрешна сила, реализиране на истинските ни желания – това е, към което се стремим. В София се предлагат тренировки по Тай Чи. Ако проявите интерес, позвънете на телефон 0889 66 28 43

Както по-горе споменахме, освен за напреднали, се предлагат курсове и за начинаещи.

Тай Чи група за начинаещи в гр. София Неделя

14.30 – 17.30h Регулярна група “Традицията на Тай Чи” в гр. София Неделя 10.00 – 13.00h

Практика за здраве, тонус и антистрес Тай Дзи Цюан като бойно изкуство за духа и тялото За напредничавите, търсещи по-високи върхове в живота.

Китайското бойно изкуство, датиращо от древността, Тайджи /тай чи/ заема централна роля в даоизма като едно от най-ефективните и неизискващи усилие пътища за култивиране на жизнената енергия „чи”. Именно Тай Чи премахва енергийните блокади в тялото и спомага за духовно и физическо здраве.

Няма как да не споменем, че Тай Чи се практикува от много години, но напоследък започна да придобива все по-голяма популярност и все повече млади и възрастни хора го практикуват.
Време е и Вие да опитате, а ако Ви хареса, да продължите и да се усъвършенствате.

Здраве за цялото семейство
Add a comment