Шапка с козирка – с какво облекло е най-добре да я съчетаем

Съвети

Основното предимство на различните модели на шапка с козирка е, че са удобни, практични и се комбинират лесно с дрехи в различен стил. Шапки с козирка обичат да носят не само мъжете, но и жените. Децата също харесват шапките с козирка, защото са удобни, а и се предлагат модели в ярки цветове и с весел дизайн. Шапка с козирка може да носите, както в работното си ежедневие, така и в свободното си време. Както споменахме, не е трудно да я съчетаете с тоалета си за деня, но трябва да следвате някои прости правила.

Подберете шапка с козирка в цвят, който ви подхожда

Разнообразието от цветове и материи в различните модели шапка с козирка е значително. Изборът е толкова голям, че е възможно да почувствате колебание коя точно да изберете. Заложете на цвят, който подхожда на косата и тена на лицето ви и подчертава красотата на очите. Селектирайте няколко нюанса шапки, които ще можете лесно да съчетавате с любимите си тоалети.

Заложете на шапка с козирка от материя, подходяща за сезона

Дизайнът на повечето модели шапка с козирка позволява те да бъдат изработени от разнообразни материи. Подберете няколко различни, за да може да разчитате на шапка от любимия си модел през всички сезони. Най-практично е да носите шапка с козирка през пролетта и лятото. Шапките, изработени от естествени и дишащи материи ще ви осигурят прохлада и комфорт, а козирката ще предпази очите и лицето ви от слънцето. Ако смятате да прекарате повече време на открито през лятото или се приготвяте за ваканция на плажа, изберете шапка с козирка от материя със слънцезащита. Така ще допълните действието на козметиката, с която сте избрали да предпазите кожата си от ултравиолетовите лъчи на слънцето. За есента и зимата заложете на шапка с козирка от велур, вълна или кожа. Все повече брандове разработват подобни модели, за да може да носите любимата си шапка дори когато е студено.

Съчетайте материята и цвета на вашата шапка с козирка с тоалета си за деня

Шапка с козирка може да носите както със суичър и тениска или дънково яке, така и със спортно-елегантно сако, кожено яке или неангажираща рокля. Все повече хора се осмеляват да разчупят и освежат стила си с шапка с козирка. Единственото, което трябва да съобразите, е цветът и материята да са подходящи за тоалета, който носите. Вие определяте дали нюансът на шапката да е същият като на дрехите или да я превърнете в акцент, като я съчетаете с цвета на обувките или някои от останалите аксесоари, които носите.

Заложете на шапка с козирка за повече комфорт в ежедневието си. Бъдете смели и дръзки и не робувайте на стереотипи, когато изграждате визията си всеки ден!

Здраве за цялото семейство
Add a comment