3 страхотни ползи от корейските пачове за очи

Хранене

Корейската козметика е позната на човечеството от хилядолетия, а натуралните съставки, които съдържа са полезни за кожата на лицето по много начини.

Тя успява да хидратира, да тонизира, да омекоти и озари кожата, а днес брандовете се съревновават да направят все по-ефективни продукти.

В текущата статия ще поговорим за едни продукти, които са особено популярни през последните няколко години на българския пазар и това са пачовете за очи.

Има различни пачове за очи, с екстракти, есенции и различни частици, но ефектът, който имат върху околоочната област е зашеметяващ.

Ще представим и уникалните пачове за очи с черни перли, които според някои фенове на козметиката успяват да регенерират кожата около очите и да и придадат изящно мек вид.

Подбрали сме 3 главни ползи от корейските пачове, нека започнем с първата и най-важна от тях.

Подобряване на кръвообращението

Точно така! Пачовете за очи с черни перли подобряват притока на кръв , като по този начин се заличава подпухналостта под очите, кожата става по-гладка и изпъната.

След редовна употреба, кожата става по-мека, гладка и естествената й красота се връща.

Пачовете с черни перли са 60 на брой и ще ви стигнат за около месец, а ефектът се забелязва още след първата сутрешна процедура.

Дълбока хидратация

Хората със суха кожа или поне сухи петна по лицето могат да кажат, че това чувство е неприятно и има неблагоприятни последици.

Хидратацията е изключително важна за кожата на лицето, а пачовете осигуряват дълбоко проникване, като подхранват всяка една клетка в областта под очите.

Този вид пачове не съдържат алкохол или парабени и са подходящи за всеки един тип кожа.

Премахване на умората

След като кожата се хидратира и има подобрено кръвообращение в областта на очите, то умората се очаква да изчезне. С помощта на пачовете за очи с черни перли, тя започва да си отива още след първите няколко процедури.

Забравете за умората и подпухналото чувство под очите.

Екстрактите в пачовете са от черни перли, златни частици, Пелин и розова вода, а комбинирани заедно, те имат силата да озарят кожата, да и придадат по-голям блясък, стегнатост и мекота.

Изберете своите пачове за очи и кажете „Край!“ на изтощената кожа още сега.

Здраве за цялото семейство
Add a comment