Ефективно зъбно лечение чрез базални импланти

Здраве

Днес всеки човек, който се сблъсква с частично или пълно обеззъбяване може да разчита на базалните импланти, тъй като те са един иновативен начин за връщане на усмивката ви. За щастие BOI имплантите не изискват костозаместване дори при пациенти с пародонтоза.

Базалните импланти се закотвят в кортикалиса (най-твърдата кост), което ги прави изключително устойчиви и здрави. Поставяйки ги вие няма да изпитвате дискомфорт при дъвчене, а отпадъците от храната няма да влизат под протезата, за да ви дразнят. Всичко това са все важни фактори, които е добре да имате предвид, когато посетите стоматолога.

Базалната имплантология намира голямо приложение на стария континент и други части на света. Този тип оперативна намеса ви предпазва от загуба на самочувствие поради липса на зъби, а в същото време ви позволява да се храните нормално, без движение на протезата и т.н.

Базалните дентални импланти се поставят непосредствено след изваждане на болните зъби. Бързото им интегриране е една от най-сериозните им положителни страни, така че да се чувствате напълно спокойно. Самият оперативен метод не е травматичен, което го прави предпочитан от мнозина. Лечението с имплантите може да трае до 5 работни дни, не повече.

Заздравяването на раните, след поставяне на базални импланти става много бързо. Вие дори не усещате, че в костта е интегриран имплант. Това не е възможно при конвенционалните варианти, където е възможно да изтърпите месеци на лечение и различни манипулации.

Цената на лечение посредством използване на BOI импланти е различна за всеки пациент. Специалистът прави диагностика на зъбите ви и техните заболявания, за да изготви общата картина на оздравителните процедури. Инвестицията обаче определено си заслужава, тъй като най-сетне ще забравите за мрачното ви настроение поради липса на няколко или всички зъби.

Общо взето базалните (BOI) импланти са препоръчителни за хора с пародонтоза, и за пушачи. Лечебните методи са много ефективни и вие получавате гаранция за качество, която ще ви направи по-сигурни в правилния избор, който сте направили. Това е от нас, желаем ви успех.

Здраве за цялото семейство
Add a comment