Избор на добър психолог в София

Хранене

Днес в София живеят приблизително 2 милиона жители. Огромна е миграцията от провинцията към Столицата, и това е съвсем нормално, имайки предвид факта, че в провинцията няма много работа.

Когато се озовете в София и нямате лични наблюдения за психолог, то е време да се доверите на препоръки от интернет.

Ние Ви съветваме да запазите час с Велизар Вангелов – психолог, доказал своите добри качества.

Г-н Вангелов може да Ви съдействе при следните случаи:

  • Ако имате проблем с общуването в големия град
  • Ако имате нужда от фамилна психотерапия
  • При чувство на тревожност, депресия, паник атаки
  • При проблеми с храненето, особено при анорекция, булимия и др. сходнии
  • При зависимост, било то хазарт, или употребата на забранени субстанции.
  • Други, общи психологични проблеми.

Нека си признаем, че днес, по време на Пандемията, наблюдаваме все по-голяма раздразнителност у хората. Виждаме неприязъм, лошо отношение един към друг, особено при семейства, които съжителстват повече от 5 години, както и проблеми на работното място.

И за всичко си има обяснение. Според нас, то се дължи на стрес, насаден от медии, от Интернет, от заобикалящата ни среда.

В случай, че сте попаднали в депресивно състояние, то е удачно да потърсите съдействие от психолог. Няма нищо лошо в това да направите кратка консултация и да се прецени, дали имате нужда от продължителни сеанси, или просто всичко е било за един миг.

Стресът сред децата също е сериозен проблем. Затворени, слушащи постоянно за глобална пандемия те отключват своите странни и тъмни страни. Ако забележите проблем с член от семейството, например странно държание, подтиснатост, необуване с никого, то и в този случай е важно да направите консултация с експерт. В случая – с детски психолог.

Срамно ли е в Блъгария да се търси съдействие от психолог?

Според нас – не, но много хора имат скрупули, като ние наистина не ги разбираме.

Нека вземем предвид жителите на САЩ. Почти всяко семейство си има семеен психолог, който посещават поне веднъж седмично.

Дали има плюс това, и дали би подобрило положението в България, ако се въведе подобно нещо, т.е. ако хората разберат, че да се доверят на семеен психолог си струва? Дали повече връзки ще бъдат спасени, и дали ще намалеят разводите? Това оставаме да решите Вие, уважаемите читатели на World Health INFO.

Факт е, обаче едно, че психологичните заболявания, разстройства, депресия, са част от ежедневието ни и трябва да намерим начин да ги отстраним.

Финални думи.

Когато младежи, или семейства се преместят да живеят в София, често възникват много неизвестни, което води до депресия.
Ако имате подобни проблеми, можете да потърсите съдействие. Достатъчно е да позваните на психолог Велизар Вангелов (телефон 0888 373195) и да уговорите дата за разговор. Разговорът би се провел в изключително приятелска и добронамерена среда, без подтискане и без натоварване.

Здраве за цялото семейство
Add a comment