На каква възраст може да започнете прием на спортни стимуланти?

Съвети

Ако сте на възраст под 21 години, струва си да отложите малко започването на стероидите. Ендокринната система на млад човек е в състояние самостоятелно да произвежда необходимото количество тестостерон, така че няма нужда от допълнителен тестостерон.

Приемът на стероиди в ранна възраст може да доведе до преждевременно стареене, раменете могат да загубят ширина и т.н.

Ако сте навършили 21-годишна възраст, тогава няма очевидна причина за отказване от стероидите.

Има обаче и друг съществен нюанс. Ако мъжът е навършил 25-годишна възраст, но в същото време няма представа за диета и тренировки, той няма да може правилно да използва стероидите.

С какво можем да започнем

За да бъде курсът най-ефективен, ще трябва да прекарате цялото си време под наблюдението на професионалисти. В същото време, ако млад мъж е редовно ангажиран и се придържа към правилната диета в продължение на няколко години, той може да започне да приема анаболни стероиди дори след навършването на 20 години.

Най-добрия спортен стимулант за начинаещи – Станозолол

Станозололът е един от най-популярните анаболни стероиди в българия му викаме Стромба. Популярността му вече не се разпростира само в културизма, но и в леката атлетика. Много от тези, които се занимават с лека атлетика, си спомнят инцидента с Бен Джоунс, който след допинг тест за станозолол загуби световния си рекорд и титлата на олимпийски шампион на 100 метра.

В културизма тестове също се провеждаха известно време и поради използването на станозолол, Шон Рей и Нимрод Кинг загубиха първите места на Arnold Classic-91.

Стромба има няколко уникални разлики от другите стероиди. Съдържа не четири, както всички други анаболни стероиди, а пет бензенови пръстена.

Станозололът също е прогестеронов антагонист, което го прави много полезен за потискане на прогестогенната активност на други лекарства, например оксиметолон или нандрлон. Но това свойство на станозолола има и недостатък – слаб анаболен ефект.

Станозололът се предлага под формата на хапчета и инжекции. В инжекционната форма се появява още една разлика на станозолола с другите лекарства: това не е маслен разтвор, а водна суспензия. Няма разлика между оралната и инжекционната форма, следователно, ако имате станазолол на ампули, но не понасяте болезнени инжекции, можете просто да изпиете съдържанието на ампулите. Но въпреки това, при интрамускулното инжектиране, ефективността на лекарството е 1,5 пъти по-голяма, тъй като попада незабавно в общия кръвен поток и следователно по-малко се разрушава от черния дроб.

Ако правите инжекции с лекарството, трябва да запомните, че трябва да разклатите ампулата преди инжектирането.

Стромба се алкилира при 17-алфа, така че далеч не е безвреден за черния дроб. И това не са всички недостатъци на лекарството за мъже. Той не ароматизира, но въпреки това влияе отрицателно на простатата, може да провокира акне и косопад.

Това се дължи на факта, че стромба може да стабилизира андрогенния рецептор. Тази характеристика на това вещество го прави противопоказан за жени, тъй като дори 1 таблетка води до вирилизация. Станозололът не увеличава мускулната маса, така че се използва главно за подготовка за състезание.

Препаратът помага да се запази мускулната маса, докато се спазва стриктна диета, но има лекарства, които се справят много по-добре, като метандростенолона например. Стромба обаче ви позволява да предотвратите натрупването на излишна вода.

Как се приема и употребява Стромба – Станозолол

Преди състезанието, станозололът се използва в комбинация с тренболон. Тази комбинация ви позволява да поддържате постигнатите резултати и дори да продължите да увеличавате мускулната маса в случай на недостатъчен прием на калории.

Станозололът влияе върху способността на тренболона да изгаря мазнините, но все пак трябва да използвате и класически мазнини. В допълнение към тренболона, станозололът може да се комбинира с оксандролон, метенолон, нандролон и тестостерон.

Станозололът добавя сила, но има лекарства, които го правят много по-добре, като например оксиметолон, метандростенолон тестостерон и тренболон. Станозолол трябва да се приема през устата 2 пъти на ден или чрез инжекция веднъж дневно. Дозата на лекарството е 50 – 100 mg на ден.

Здраве за цялото семейство
Add a comment