Матрак Сирена Мемори

Когато се избира един матрак не е достатъчно той да бъде само бюджетен или да влиза стриктно в определените финансови граници, защото понякога е оправдано да се инвестират малко повече пари за матрак, който се грижи за нашето добро здраве и комфортна почивка.

За да се подбере добре един матрак, не трябва той да бъде само в определения бюджет, защото това е най-маловажният фактор. Реално трябва да се стремим да изберем матрак, който ще покрие поне основните ни нужди и изисквания, които без съмнение за всеки човек са – комфортна почивка, качествен и дълбок сън, здравословна среда за спане и грижи за здравето ни.

На пазара има много и различни модели матраци, но не всички могат да ни дадат това, което наистина искаме. Важното е да потърсим модел, който е изработен от напълно хипоалергенни и безвредни материали, да е с ядро, което има изразени ортопедични и анатомични свойства и дори калъфът да е със специална обработка против образуването на бактерии и други вредни микроорганизми. Разбира се, подобни изисквания идват на съответната цена, но когато става дума за нашето здраве, едва ли бихме могли да поставим цена на едно от най-важните неща, които имаме.

Един от най-добрите и здравословни матраци на българския пазар е моделът матрак Сирена Мемори на известната марка Матраци Нани, зад която стои производителят Паралел ЕАД. Гореспоменатият модел матрак е един от най-продаваните модели двулицеви матраци на фирмата и вероятно има защо. Ядрото му е изработено от профилирана пяна и в добавка има слой от материал, който е много иновативен, разработен специално за целите на НАСА преди десетилетия, а именно добре познатата ни мемори пяна.

Твърдостта на модела е средна, т.е. нито много твърд, нито прекалено мек. Това гарантира отличната опора във всяка ключова точка на тялото, за да спите и почивате както трябва и да се чувствате свежи и отпочинали след това.

Дамаската на матрак Сирена Мемори е изработена от мек и фин памук, като има цип, за лесна поддръжка на добрата хигиена. В калъфът са втъкани и сребърни нишки, които спомагат за антиалергенните свойства на матрака и предотвратяват образуването на вредни микроорганизми като акари, гъбички и други.

Най-хубавото за потребителите е, че матрак Сирена Мемори, въпреки всичките си положителни качества и здравословни свойства, се предлага на пазара на една напълно достъпна за почти всяко българско семейство цена, за да може всеки един от нас да се наслади на спокоен сън в една напълно здравословна среда.

Здраве за цялото семейство
Add a comment